Anul 2015
Anul 2014
Anul 2013
Anul 2012
Anul 2011 periodic nr. 1 2 | 3 | 4 | 6 | 7-8 | 9-10 | -->
Anul 2010
Anul 2009
Articole de Mircea BUNEA, Magdalena ALBU, Adrian BOTEZ, Ştefan DORU DĂNCUŞ,Octavian LUPU,Ion MĂLDĂRESCU, DAN GHEORGHE- Partea I
Partea II
Partea III
Partea IV
Partea V
NOI PAŞI ÎNTRU LEGIFERAREA ZILEI LIMBII ROMANE- partea I
- Partea II
Partea III
Partea IV
Partea V
Constantin Lupeanu la 70 de ani
Constantin Lupeanu la 70 de ani - partea II
Traducerile lui Eugen Dorcescu- Rosa lentini ,,Tsunami si Alte Poeme"
OPINIILE SI APELURILE LUI DIMITRIE GRAMA
ACTUALITATEA CULTURALĂ, LITERARĂ ŞI ARTISTICĂ- ARTICOLE DE Dan LUPESCU,Ion PATRASCU, AL.TOMESCU, DragosPREDA, Ionut CARAGEA, Al.Fl.TENE, Ioana STUPARU, Melania CUC, Dorin MUSTATA; DESPRE: Alexandru NEMOIANU, Cezar IVĂNESCU, Fl. SMARANDACHE, Romul MUNTEANU, Iulia BOSTAN, Kula Ilinca, Mihai ANDRONESCU, Valentin MARICA, Viorela CODREANU, Al. Florin TENE
Partea II
Partea III
Partea IV
Corneliu LEU - PROCURORUL DIN X…-o novelă românească şi contimporană- Partea I
- Corneliu LEU - partea II
Din Folclorul Internetului - Texte de la: Elisabeta Iosif, Alina Iuga, Dan Lupescu, Ion Lila, Corneliu Berbente, Sergiu Găbureac, Ionut Caragea, Gheorghe Manea, Mircea Bunea, Alexandru Cetățeanu, Nicu Vintilă-Sigibida,Niculae George Dragulanescu,Vasile Bocai
Partea II
Partea III
Partea IV
Partea V
Partea VI
Paso Doble - rubrica Ioan Lilă; Rubrica Ionuţ Caragea
continuare VIII
 Două articole de Adrian BOTEZ


                              „DEŞTEPŢII” ŞI „PROŞTII”


...În lumea noastră (românească, terestră...tot aia!), o lume „pe dos” – semantica vorbelor şi cea ontologică se „torsionează” şi chiar se inversează, cu viteza titirezului. Din an în an, ba chiar de la ceas la ceas!
Spre exemplu, cuvântul „deştept”, ca şi „deşteptul” în sine, au devenit ...”ceva de invidiat” – dar nu pentru că sunt inteligenţi, ci pentru mega-escrocheriile lor „cool/„reuşite”: Traian Băsescu este „deştept”, atunci când se fofilează, ca o slugă ce este, pe lângă Obama, numai ca să-l „egaleze” pe...Vanghelie! De parcă n-ar şti tot românul că tot aranjamentul era pe bază de...”Deveselu”, adică de slugărnicie naţională  românească, determinată de atitudinea servilă a guvernanţilor: nu le pasă nici „la bocanc” că polonezii şi cehii, care au refuzat amplasarea scutului antirachetă, al SUA, ne privesc, acum, de sus, ca pe nişte...”ospătari şi tinichigii” ai „Marelui Licurici”!
...Tot Băsescu e grozav de „deştept” („E deştept şefu', bă! BETON!!!” – te bubuie, cu un pumn „de beton”, în umăr, mahalagiul manelist, ori „deşca” barurilor bucureştene... -  străfulgerat, dintr-odată, de admiraţie pentru „ştirea televizată”, la B1 TV, despre...Golanul -Şef al României...!), pentru că (zgâlţâit de nerăbdarea şi febra extatică - ...aşa, cât şi-o beţie bună cu whiskey, la Cotroceni...: „febra” de a-şi încasa, rapid şi prin „iuţeală de mână şi nebăgare de seamă” -  dividendele de la RMGC!!!) ne prosteşte cu aurul de la Roşia Montană, că...nu poate fi exploatat decât de evreo-canadienii de la Gold Corporation ”Roşia Montană” (RMGC) – ...de parcă DACII ZALMOXIENI, ADEVĂRAŢII STĂPÂNI AI AURULUI ROMÂNESC, AR FI AVUT NEVOIE SĂ CHEME „FIRME DIN ROMA ANTICĂ”, pentru a scoate aur, din Pământul Sfânt al Daciei!!! - ...şi, tot aşa, numai firmele străine au dreptul să-şi „bage” nasul” în AURUL ROMÂNIEI/ROMÂNILOR!!! – „<> - adică perimetrul Baia de Criş, Săcărâmb, Zlatna şi Baia de Arieş, din Munţii Apuseni - dar şi în Maramureş (…)OPT FIRME STRĂINE AU PRIMIT LICENŢE DE EXPLOATARE ÎN ZONELE <>, CARE S-AU DOVEDIT A FI FOARTE BOGATE: CONŢIN AUR ÎN VALOARE DE 54 DE MILIARDE DE EURO. EXPLICAŢIA: <>, ne-a spus dr. ing. Florea Neagu ” – cf. Libertatea, 22 aprilie 2011.
…Iată cum “deşteptăciunea” este identificată, de fraieri şi idioţi, cu însuşi… ACTUL DE TRĂDARE NAŢIONALĂ!!!
…” In primul rand, seful statului  (n.n.: Traian Băsescu) evoca exploatarea resurselor proprii. De parca ar fi cineva cu mintea intreaga din aceasta tara care s-ar opune exploatarii resurselor naturale pe care le avem! Nu, esentialul aici este ca resursele sunt date in conditii total dezavantajoase firmelor/corporatiilor private, statul roman iesind mai mult decat pagubit din aceasta afacere. CAT PRIVESTE LOCURILE DE MUNCA, ELE SUNT NECESARE, DE FAPT, TOT EXPLOATATORULUI STRAIN: UNDE MAI GASESTE EL FORTA DE MUNCA IEFTINA SI FURNIZATA CU SPRIJIN DE STAT CA IN ROMANIA?
In al doilea rand, observam cu stupoare ca presedintele nu doar ca nu cere respectarea stricta a unor conditii optime de exploatare, ci considera chiar ca Gold Corporation a facut deja prea mult in aceasta privinta si chiar poate sa isi permita sa fie mult mai neglijenta si relaxata in privinta concentratiei de cianura! Contrazicandu-l, astfel, direct, pe ministrul mediului, pe care nu rateaza ocazia sa-l atace si in privinta emisiilor de carbon.*)
Daca ar fi fost doar atat si ne-am fi confruntat cu o situatie foarte grava. Insa este mai rau chiar si decat atat, asa cum o arata articolul excelent al lui Mihai Gotiu, care dezvaluie pana unde merge subjugarea statului roman intereselor corporatiilor private: IMPUNEREA UNOR LEGI PRIN CARE STATUL DEVINE EXPROPRIATORUL DISCRETIONAR PUS, DE ACEASTA DATA, IN SLUJBA INTERESELOR PRIVATE.
 Gândindu-ne şi la privatizarea sistemului sanitar, avem deja un model de putere care se contureaza tot mai mult: UN STAT MINIMAL FAŢĂ DE INTERESELE CETĂŢENILOR, ALE POPORULUI, ŞI MAXIMAL FAŢĂ DE INTERESELE CORPORAŢIILOR STRĂINE. Sau, cum spune chiar Mihai Gotiu, ACUM DEVENIM EFECTIV SI FARA EXAGERARI SAU METAFORE, COLONIE, DEVENIM DE JURE, STRAINI SI SCLAVI IN TARA (CARE NU MAI ESTE…) A NOASTRA!” – cf. art. Statul minimal… faţă de interesele româneşti şi… maximal faţă de interesele corporaţiilor străine, în revista online Război întru cuvânt, 29 august 2011.
...Cel cu mutră de paralitic „contorsionist”, Sebastian Lăzăroiu, este „deştept”, pentru că, din pacient la Spitalul 9, care delira basme de Fraţii Grimm, a devenit... câtumai Ministrul Muncii! Şi se pregăteşte să devină, cică (zic televiziunile...!), prim-ministru...(doar atât că, deşi televiziunile l-au...”avansat” – „strategiile” pedeliste, exprimate prin Ioan Oltean, l-au „debarcat”, teribil de jenant, pe 16 septembrie 2011... – ...şi înlocuit cu o doamna DELOC delirantă, foarte pragmatică – şi, anume, cu Sulfina Barbu, cea cu ochii de coţofană!).
...Probabil că şi roboţelul Boc va fi numit (de către golani!) „deştept”, când va deveni... Preşedintele Curţii Constituţionale!
...Elena Udrea este „femeie deşteaptă”, pentru că, de-a lungul vieţii ei (din cale-afară de ...”aventuroase”!), tocind un anume soi de mobilier, zic unii că va deveni...prima Preşedintă a României! Dar, atunci când se va petrece acest lucru, chiar nu va mai avea importanţă cine va fi...”preşedinte”, pentru că nu va mai avea pe/peste cine...”prezidenţia”: o ţară şi un popor care acceptă ceea ce acceptăm şi înghiţim noi, ca struţii (fără să avem, însă, stomac de struţ!), se otrăveşte, dispare...ori se transformă în... COLONIE DE MUTANŢI! Şi, deci, în niciun caz nu se va mai putea numi „popor”!
...Gigi Becali este „deştept”, pentru că ... îl plictiseşte Imnul Naţional al României, admirând Imnul...”Maseuza”! Eu zic, însă, că Gigică nu e mai deştept decât lepra de popa Tökes, care ne-a adus steagul României la nivelul...Ciadului!
...”Deştept” este, să zicem (pentru liniştea golanilor!), chiar şi acel fotbalist român care, precum Ianis Zicu (fost la Steaua!), sau Ciprian Marica, „pentru un pumn de euro în plus”, îşi trădează „camarazii de front” sportiv şi (în cazurile evocate mai sus!), unul angajat „profesionist”, la ŢSK-Sofia, altul, la fel de „profesionidt”, la Shalke 04... - luptă, fratricid, alături de bulgari, respectiv, alături de nemţi, contra românilor de la Steaua - ...tot aşa cum fac mii şi mii de alţi sportivi (într-un articol trecut, vorbeam de fraţii argentinieni, Diego şi Gabriele Milito: „Diego Milito a fost in centrul atentiei intr-un meci sustinut impotriva lui Gabi  Milito prin anul 2002,cand actualul jucator al celor de la  FC Barcelona l-a faultat foarte dur pe coechipierul lui Diego Milito de atunci,Juan Manuel Torres,iar centralul,respectatul Horacio Elizondo l-a eliminat fara ca faultul sa fie foarte dur. Ei bine,Diego a sarit la gatul lui Horacio Elizondo si astfel temperamentul arbitru argentinian l-a eliminat,pentru ca cei doi sa se duca la dusuri mult mai repede decat se asteptau fanii celor doua mari echipe din Avellaneda. Asta ce inseamna oameni buni? Vorba aceea,   Doi frati lupta pentru patrunderea in finala Ligii Campionilor, pe Blogul suporterilor catalani, 20 aprilie 2010). Deci, a fi „deştept”, până la urmă, înseamnă (fie că eşti fotbalist, fie că eşti...Traian Băsescu!) a fi un escroc jalnic, un NENOROCIT DE MERCENAR ŞI TRĂDĂTOR, aflat în slujba şi „leafa” Marilor Bancheri şi Cămătari ai Lumii Terestre...!!!
 
...”DEŞTEPT” ESTE DIAVOLUL, O, FRAŢII MEI ÎNCĂ „DEŞTEPTAŢI”...(DA, DRACUL ESTE SINGURUL „DEŞTEPT” AUTENTIC ŞI TATĂL TUTUROR... „DEŞTEPŢILOR-SUROGAT”!) - ... MĂRIA SA DIAVOLUL, ADICĂ, ÎNTUNECIMEA SA COMPLET NE-GRAŢIOASĂ!
...”Proştii” sunt...ăăă...”proştii”! Ce definiţie mai trebuie, pentru „nedescurcăreţii”, ne-escrocii etc.  – ...adică, pentru cei care nu-şi trădează Dumnezeul, Ţara şi Neamul, pe 6 vile şi pe o turmă de „maşini tari” şi pe...slugărnicie şi trădare „cât încape”?!
...Da, ia să vedem, cine-s „proştii”, într-o ţară ca România, aşa de  bine „garnisită” cu... „deştepţi”?
...”Prost” este străveziul şi luminatul la obraz, Călugăr din Chilie, care se roagă, prăbuşit sub lumina viziunii Cerului Dumnezeiesc, pentru ca Mântuitorul-HRISTOS să ne mai păsuiască, oricât de ticăloşi ne-am dovedit, în ultimii ani...şi să nu ne azvârle, încă, în bezna cea veşnică! Poate că, dacă Mântuitorul ne va mai da un răgaz de existenţă pe Pământ, Duhul nostru va învia şi vom drege, măcar în parte, câte am stricat, părăduit, înstrăinat, otrăvit şi dărâmat, în Grădina Maicii Domnului...!
...”Prost” este Dascălul de Şcoală, care nu vrea să-şi trădeze nici Dumnezeul, nici Ţara ori Neamul – şi, cu riscul ca statul super-ateu (ateismul pornind încă de pe treptele...Patriarhiei!) al anului 2011 să-l dea afară din mizera slujbă, DAR ÎNALTA MISIUNE, aceea de „dascăl” (de muritor de foame...dar urmaş al lui Ravvi-Hristos!), predă elevilor/ucenicilor săi, din toată inima şi din cât i-a mai rămas din plămânii săi sângerânzi, Adevărul Revelat: despre Hristos-Dumnezeu, cât şi despre Martirii şi Eroii şi Adevăraţii Strămoşi ai Românilor...cât şi despre Adevăratele „Graniţe” ale Grădinii Maicii Domnului (dăruită „Trakes-ilor”/Sfinţilor celor Luminaţi): LUMEA ÎNTREAGĂ!
...”Prost” este numit, fireşte, şi Elevul/Studentul (dar acestea sunt cazuri din ce în ce mai rare...”de muzeu”!), care urmează sfaturile şi călăuzirea Dascălului Martirizat de un stat tâlhar, asasin  - şi, fireşte, SUPRA-ATEIZAT, în esenţa sa!!!
...”Prost” a ajuns să fie numit acel Judecător al Frăţiei Oamenilor Luminii - care nu răspunde la...telefoanele BEZNEI de la Cotroceni...care nu-şi lărgeşte buzunarul şi urechea spre nedreptatea bogatului, tâlhar arogant şi trădător nonşalant...- ...ci spre plânsetul văduvei şi al orfanului, şi al pensionarului şi al celui umilit şi obijduit... - ...şi care Judecător încearcă, deci, să facă, în lumea asta (haotizată/hipnotizată/anomizată de Diavol şi de către slugile lui preaplecate!),  cât de cât, să mai pâlpâie Lumina Dreptăţii - în acelaşi ritm de văpaie cu aceea pe care, slab şi nevolnic, o întrevede el, Judecătorul de Bună-Credinţă, în Cerurile Dumnezeieşti! Ceruri înspre care se roagă, neîncetat, spre a i se împrumuta câteva clipe de Lumină, spre a diminua anomia revoltătoare şi entropia greţoasă, din Lumea asta, care seamănă, tot mai mult, a Mlaştină Terestră Puturoasă...!
...”Prost” a ajuns să fie numit, de către borţoşii lumii (care se operează la Viena...şi tot acolo şi mor!), Medicul-Tămăduitorul cu Putere de la Dumnezeu - Tămăduitor care, umilit grosolan şi înghesuit, în metroul  ori tramvaiul, cu care a făcut 10 km până la spital... – şi neţinând cont de ghiorăitul maţelor proprii! - ... face operaţii de câte şase, opt şi zece ore, ADEVĂRATE MINUNI INSPIRATE DE HRISTOS-DUMNEZEU! - salvând sute şi mii şi zeci de mii de vieţi omeneşti...!
...De ce Profesorului-GENIU, ALEXANDRU PESAMOSCA, „Doctorul Copiilor”, nu i s-au făcut FUNERALII NAŢIONALE, atunci când a trecut  la îngeri?! Sfântul de la spitalul (în curs de desfiinţare!) „Marie Curie”  - a murit aproape...”clandestin”!
„Ieri, ore întregi, pe perioada cât trupul neînsufleţit al profesorului Pesamosca a fost vegheat de rude în cămăruţa de la etaj, curtea spitalului <> a rămas pustie. După ce sicriul a fost purtat pe braţe în interiorul Capelei, au început să apară şi oamenii, de parcă ceva nevăzut îi trezise (…)<>, spune o bătrână care a venit să îi aducă un ultim omagiu. (…)<>, spune pensionara Gabriela Teodorescu, care s-a numărat printre apropiaţii doctorului.
De alături, ÎNTR-UN SPAŢIU ÎNGUST DIN FAŢA CAPELEI SPITALULUI, CÂŢIVA MUNCITORI S-AU APUCAT, ÎNDEMNÂNDU-SE UNII PE ALŢII, SĂ SCOBEASCĂ ÎN BETON CU UN CIOCAN PNEUMATIC: ACOLO VA FI MORMÂNTUL DOCTORULUI ALEXANDRU PESAMOSCA. A FOST ULTIMA SA DORINŢĂ” – cf. Evz.ro.

...Dimpotrivă, se „preconiza” ca Tămăduitorul Lui Dumnezeu, ALEXANDRU PESAMOSCA,  să fie dat afară şi din cămăruţa lui de ascet: „La începutul anului 2006, profesorul Alexandru Pesamosca a fost foarte aproape să fie evacuat din cămăruţa de la etajul 1 a Spitalului "Marie Curie", unde locuia de la moartea soţiei. Profesorul a fost anunţat că nu mai poate ocupa locul respectiv de managerul de atunci al spitalului, un fost elev al lui, profesorul Iordăchescu” – cf. Evz.ro, 1 septembrie 2 011.
Păi, cum să i se facă “funeralii naţionale” tocmai “Tămăduitorului Copiilor”, când Franc-Masoneria Mondială (prin cămătarii ei, dar şi prin… “savanţii criminali”!) ordonă… “teracidul”, reducerea populaţiei Pământului, de la cca 7 miliarde -7 miliarde şi jumătate – la…CEL MULT 240 de milioane de “humanoizi”, sclavi ai Corporaţiilor Multinaţionale/Transnaţionale???!!!
…"În scopul de a stabiliza populatia lumii, TREBUIE SĂ ELIMINĂM 350.000 DE OAMENI PE ZI. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun " – cf. J. Y. Cousteau, 1991 -  explorator şi reprezentant UNESCO. Sau: -"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta!" – zice însuşi ... BILL GATES !
...”Prost” este şi Actorul cel Ne-descurcăreţ, sau Cântăreţul-Autentic ORFEU...ARTISTUL, în general (...care...”el munceşte, el plăteşte!”) - care NU se prostituează pe la reclamele odioase ale Cămătarilor Lumii – ...ci aşteaptă, răbdător şi absurd... - sărac, dar cu demnitate! - ...să vină, iar, Vremea Luminilor Culturii Divine, când va putea împrumuta, vifornic, sufletul său de zeu/arhanghel – cititorilor şi privitorilor şi ascultătorilor devotaţi, ori spectatorilor-devoţi!
 
…”Deştepţi” şi “proşti”…”proşti” şi “deştepţi”…
Depinde unde eşti situat şi …”din partea cui priveşti”: dacă priveşti “din partea Credincioşilor/Închinătorilor Diavolului” – da, “deştepţii” sunt toţi ticăloşii, criminalii, impostorii, trădătorii, demolatorii lumii şi pervertitorii Duhului Divino-Uman – care pregătesc instaurarea cât mai grabnică a Fiarei Apocaliptice, a ANTIHRISTULUI…!
…Dacă priveşti, însă, “din partea Credincioşilor Mântuitorului Hristos” – “PROŞTII” REPREZINTĂ SINGURUL POTENŢIAL DE SALVARE A LUMII!
…Soldaritate şi Frăţie, între toţi  “proştii” – cei LUMINAŢI şi DEŞTEPTAŢI ai Lumii! Solidaritate şi Frăţie, între toţi cei care nu neagă, nu blasfemiază - ci mărturisesc, cu toată convingerea lor, luminând martiric, Adevărul, Învierea Luminii şi Mântuirea prin Hristos-Dumnezeu!!!
…Doar aşa vom scăpa de consecinţele catastrofale, aneantizatoare, ale “muncii” sordide, dar încrâncenate, întru  demolarea de Duh şi de Lume, “prestate” de către Şmecherii/”Deştepţii” cei Îndrăciţi, de pe Planeta Terra – …şi vom putea, astfel, să răzbim prin negurile apocaliptice ale Sfârşitului Lumii, având strânsă, în noi, VLAGA DIVINĂ de a întemeia o Lume Nouă, un Nou Palier de Existenţă Spirituală Umană: cel al Duhului Curat şi Luminat!
____________
*) Alte argumente in  aceasta pagină, la articolul: „Iata de fapt ce se ascunde sub Rosia Montana !”                        
                            HAHALERE SINISTRE

...Cuvântul „hahaleră” s-ar tălmăci, din română în...româneşte, conform dicţionarelor, prin: „termen de batjocură, pentru o persoană care vorbeşte vrute şi nevrute; om neserios, uşuratic; persoană lipsită de scrupule, fără caracter, neserioasă; pramatie; canalie ”...Se zice că originea cuvântului ar fi neo-grecească – de la „hahos” (χάχος) , care înseamnă „prost”. De aici, şi moldovenismul „hăhău” – apelativ „dulce”, pentru „tâmpit”...!
...”Sinistru” (care înseamnă „groaznic, înspăimântător, lugubru, funest, criminal”) vine de la italienescul „senestra” – adică, stânga/mâna stângă. Cea rea, a diavolului...NU porni, în viaţă ori dimineaţă, cu stângul, fă-ţi cruce NU cu stânga, mănâncă Pâinea Vieţii NU cu stânga etc. etc. E MÂNA/ZONA FIINŢIALĂ A ALARMEI ASUPRA RĂULUI, E MÂNA/ZONA FIINŢIALĂ NEGATIVĂ, CARE NU POATE DUCE DECÂT SPRE RĂU, DISTRUGERE ŞI MOARTE...!
...Iese pe post, la o televiziune, mai ieri, dl Toader Paleologu, şi zice despre Elena Udrea că, dacă am vrea s-o comparăm cu vreun personaj din literatura/cultura lumii -  „n-are pereche în lume”...: „Nu e vina ei, E VINA LITERATURII UNIVERSALE” (cf. Parloar, ziar online)  - !!!!!! – adicătelea, ceva de genul : “Măi, proştilor de Homer, Shakespeare şi ăilalţi, n-aţi fost în stare de nimic, v-aţi ratat cariera şi viaţa v-a fost de tot zadarnică, dacă n-aţi fost în stare să prorociţi venirea Mesiei feminine – ELENA DIN PLEŞCOI…solitara/melancolica  <> Bovary, fără…Bovary-ul şi fără…Flaubert-ul ei!”!. Cât despre Traian Băsescu, Toader al lui Paleologu (Alexandru Paleologu, taică-su, a fost mare mason şi cu influenţă, dar cult şi deştept… - …păcat că a “puşcat în vânt” un …anume spermatozoid!) zice că l-ar compara cu Popeye Marinarul, cu căpitanul Ahab (din romanul “Moby Dick”, de Henry Melville), cu bodyguardul lui Marlene Dietrech (Bijou Blanche), din filmul  Şapte Păcate (cel care-i făcea praf pe toţi!) - şi chiar cu legendarul erou grec Ahile: “Mare lucru că are (n. mea: Traianul Băsesc…!) latura asta combativă, cum era Ahile în Iliada, un personaj care dădea iama în adversari"...
…Hahaleră-hahaleră, Todericiul - dar…SINISTRĂ! Demonică! Pentru că să-l compari pe Băsescu, Asasinul Poporului Valah  - cu Ahile, asta înseamnă să batjocoreşti eroismul, în general, şi să scuipi pe mormintele eroilor şi ale martirilor sfinţi!
…Mormântul lui Ahile este în Insula Şerpilor, aia pierdută, „mai an”, în favoarea Ucrainei, de către ”diplomaţia” româneasco-băsească, condusă de Bogdan Aurescu... (dar paguba băsească este, evident şi mereu, Supremă Victorie!). Du-te,  Toadere, şi scuipă pe-acolo, pe la ucrainieni!
...Hahaleră sinistră şi grotescă ce eşti tu, Todericiule...care n-ai nimic din imperialilor Paleologi, şi ai totul din...Gâgă, combinat cu Iago şi Tartuffe!
…Eu zic (spre deosebire de hahalera de Toader…!) că ADVERSARII LUI BĂSESCU (pe care vrea să-i facă PRAF!!!) SUNTEM NOI, ÎNTREG POPORUL ROMÂN -  adică, să zicem, cele circa 22 de milioane, dintre care o treime au fugit peste hotare (cu mult mai grav decât “fugile” de pe vremea lui Ceauşescu: atunci se fugea din pricini de ideologie şi de “conştiinţă”…cu nădejdea că lucrurile se vor schimba în bine, vreodată  - …dar azi se fuge de foame şi de lipsă de orice perspectivă ori viziune de viitor ale poporului român, se fuge cu deznădejdea că lucrurile se vor schimba în rău, ÎNTR-UN DIN CE ÎN CE MAI RĂU, ŞI CĂ NICIODATĂ, ÎN ROMÂNIA, NU VA FI POSIBIL BINELE…CUM NICI ÎN LUMEA LARGĂ!)  - iar vreo…”cinci treimi” stau gata să se spânzure de disperare!
…Sinistră realitate, blocată numai pe… “senestra”!
…Şi, deci, hahalera asta de Toader Paleologu nu e decât ALT pupincurist-hahaleră, “apud” Traian Ungureanu (“Gândirea lui Traian Băsescu transcende limitele Galaxiei” – în campania electorală din 2009 – cf. curentul.net) – …de care Traian cel Ungurean se apropie, destul de mult, unul care, acum vreo lună, îmi zise aşa: “Băsescu e deasupra oricăror interese personale. Nu va mai candida şi nu mai are nevoie de ademeniri electorale. PESTE 20 DE ANI, NE VOM REFERI LA BĂSESCU CA LA UN MOMENT RENASCENTIST AL EVOLUŢIEI ROMÂNEŞTI". O altă hahaleră, dar…SINISTRĂ! Îl asimilează, spre exemplu, pe Michelangelo, pictorul Capelei Sixtine şi sculptorul impresionantei Pietà – unui asasin în masă, producător de genocid valah…!
…Maestrul Tudor Gheorghe afirma câteva lucruri fundamentale, pentru destinul valah, într-un interviu cu George Rădulescu (cf. FrontPress, 2 septembrie 2011) – comentând, pe gânduri, dispariţia Tradiţiei, a Respectului, a Modelelor Luminoase şi Demiurgice, dispariţia Credinţei Strămoşeşti, singura care ne poate transcende fiinţa “sinistră”, de hahalere agresive şi vulgar-triviale! -  dispariţia Educaţiei, a Logicii şi a Bunului-Simţ, din Învăţământul Românesc, înlocuite cu cretinitatea parşiv-distructivă de Duh a “MULTICULTURALISMULUI” -  şi, drept consecinţe ale acestui haos axiologic şi ontologic (PROGRAMAT!) – dispariţia apariţia, “plenară”, a… Atotputernicului “MÂRLĂNISM” :
“Tudor Gheorghe: A DISPĂRUT HORA DIN SAT. E UN BAR UNDE AU PUS ŞI O BARĂ ŞI AU VENIT DANSATOARELE LA ŢĂRANII MEI. Deci, nu mai e nimic din ce-a fost. Generaţia celor bătrâni se duce şi vine o generaţie bătrână şi ea, adică generaţia mea. Mă uit la foştii mei colegi cu care păşteam vacile, prietenii mei din copilărie. Ei da, se uită la mine cu un fel de admiraţie şi nu mai îmi spun pe nume şi îmi vorbesc cu „dumneavoastră”. La ei mai e respectul faţă de cel care s-a ajuns într-un fel(…)ŢĂRANII MEI, CARE AVEAU UN BUN-SIMŢ NATIV, DACĂ TE VEDEAU TRECÂND PRIN SAT, TE SALUTAU ÎNAINTE SĂ-I SALUŢI TU PE EI. (…)”
G. R.: Mai există România dumneavoastră, aşa cum aţi văzut-o când aţi „deschis ochii”?
“Tudor Gheorghe.: Nu… Nu mai există, din păcate.”
G.R.:  Mai avem modele?
“Tudor Gheorghe: Nu. Aici e problema! Vezi tu, TOATĂ GENERAŢIA ASTA DE VINE ACUM ÎŞI CAUTĂ MODELE REALIZATE SCURT, REPEDE – ŢEPUITORI. (…)Două perioade au fost extraordinare în istoria acestui popor: perioada prepaşoptistă, pe care o intuiesc acum, dintr-un anumit punct de vedere, şi perioada interbelică. Atunci, o suită de tineri, o echipă de tineri şcoliţi afară s-au întors şi au făcut România Mare (…)N-o să renunţ nici la „Lumina-i steagul nostru-n zare”. Sunt cântece foarte frumoase, sunt ale istoriei mele. DAR O SĂ CÂNT ŞI DOUĂ CÂNTECE LEGIONARE FOARTE FRUMOASE, DE ALTFEL (…). TOŢI SUNT NAŢIONALIŞTI MAI RĂU DECÂT NOI, NUMAI NOI N-AVEM VOIE (…)M-AŞ ÎNTOARCE MÂINE LA SPIRU HARET, AŞ LUA ŞI AŞ VEDEA CE-A FĂCUT, DE CE A FOST GENIAL SPIRU HARET. Înţelegi?
G.R.: Pe vremea lui aveam unul dintre cele mai moderne sisteme de învăţământ din Europa…
ŞTII DE CE? PENTRU CĂ PORNISE DE LA – ŞTII FOARTE BINE! – ÎNVĂŢĂMÂNTUL MODERN DIN ŢĂRILE CIVILIZATE ŞI L-A ADAPTAT LA CAPACITATEA ROMÂNULUI DE A RECEPTA. DU-I UNUI COPIL DE AMERICAN UN PROGRAM DE-ĂSTA MULTICULTURAL DESCHIS ŞI L-AI TÂMPIT. COPILUL ROMÂN ESTE CAPABIL DIN PUNCT DE VEDERE INTELECTUAL SĂ ACUMULEZE (…)”
 G.R.: Prin dispariţia umorului din societate şi prin înlocuirea lui cu băşcălia, pare-se că am asistat la o mare conspiraţie împotriva românilor…
Tudor Gheorghe: “Uite, vezi tu, îţi dau un exemplu absolut admirabil de decădere, dacă vrei, a spiritului acesta românesc. Pe un bucureştean de acum 40, 50 de ani îl calcă un domn pe bombeu, în tramvai, şi ăsta se uită şi spune: „Dacă-mi bagi o fisă în gură îţi spun câte kile ai!” Înţelegi? Nu zice: „Bă, fi-ţi-ar mă-ta…! Bă, boule! Uită-te pe unde calci, în mă-ta!” Vezi, asta e diferenţa! Acum, pentru chestia asta te înjură şi te scuipă. Ăsta era umorul, ăsta era bucureşteanul, ăsta era Mitică, în sensul frumos”.
G.R.: Ce a determinat dispariţia lui Mitică?
“LIPSA DE CREDINŢĂ, LIPSA DE EDUCAŢIE, FAPTUL CĂ S-AU POPULAT ARTIFICIAL ORAŞELE, CĂ S-AU INDUSTRIALIZAT. S-a construit enorm de mult, s-a adus forţă de muncă de la ţară. Şi PE ŢĂRAN, CÂND L-AI RUPT DE GLIA LUI ŞI L-AI BĂGAT ÎN MAHALA, A LUAT CE E MAI RĂU. ŞI A DEVENIT MÂRLAN. Nu mai este orăşeanul care ştia că nu trebuie să scuipe pe jos, că nu trebuie să arunce seminţe pe jos. Aşa era educat de mic, de când îl ducea bona la grădiniţă. NU MAI ESTE NICI ŢĂRANUL PLIN DE RESPECT, DIN SAT, CĂRUIA ÎI ERA RUŞINE SĂ FACĂ ASTFEL DE LUCRURI PENTRU CĂ SE UITAU VECINII LA EL. AŞA A ÎNFLORIT ÎN ROMÂN, DINTR-O DATĂ, MÂRLĂNIA. ŞI A ÎNFLORIT MÂRLĂNIA PÂNĂ ÎN SFERELE ÎNALTE ALE POLITICULUI. ĂSTA E REZULTATUL MÂRLĂNIEI DIN SFERELE POLITICE – LIPSA TOTALĂ DE EDUCAŢIE PRIMARĂ(…)Pe principiul „dacă eu sunt mârlan, toţi trebuie să fiţi!” Dacă vrei să ajungi ceva, asta e ideea. <> Ăsta e rezultatul mârlăniei din sferele politice – lipsa totală de educaţie primară.”
 …La Antena 3, apare, ieri, dl deputat PSD Dan Şova – şi se apucă să comenteze spusele (selectate de mine mai sus) Maestrului Tudor Gheorghe: şi zice hahalera de Şova că, în definitiv, toţi, când îmbătrânesc, au impresia că, pe vremea lor, era bine, frumos şi gustos…că, de fapt, acum e teribil de bine, pentru că, nu-i aşa, România se modernizează…se reformează…
Ziceai, dacă nu-l vedeai pe Şova, că ar vorbi…TRAIAN BOC!
Păi, măi domnule “senestru” Şova, aşa cum Biserica Ortodoxă nu se poate moderniza, pentru că DUMNEZEU NU E NICI MODERN, NICI NE-MODERN – CI ETERN!!! - tot aşa stau lucrurile şi cu TRADIŢIA DUHULUI VALAH! BINELE E BINE ŞI VA FI BINE PÂNĂ LA SFÂRŞITUL LUMII!!! – …IAR RĂUL ESTE RĂU ŞI VA FI RĂU – TOT PÂNĂ LA SFÂRŞITUL LUMII…!!!
…E bine, când eşti prost, să taci – altfel, devii…MULT PREA PROST! Sau…hahaleră! O hahaleră SINISTRĂ, pentru că a trata în bătaie de joc şi cu flecăreală “juventină” problema extrem de gravă a NIMICIRII CREDINŢEI, TRADIŢIEI, SUFLETULUI şi LUMINII DE DUH ALE UNUI POPOR – înseamnă că devii complicele (foarte activ!) al Asasinilor (PSEUDO-ROMÂNI ŞI “MONDIALIŞTI”), ai României!!!
…Doamne, câte hahalere sinistre ne mănâncă sufletul şi vremea, dacă tot facem prostia să nu fim “săraci cu Duhul”, adică simpli şi curaţi întru Lumina Duhului şi AUTENTIC CREDINCIOŞI ORTODOCŞI – şi ne uităm la televizor! Dar, deh…! – avem, mereu, impresia (profund greşită!) că, dacă ne uităm la ştirile de la televizor, vom afla…”pe ce lume ne aflăm”! Nu, nu aflăm nimic ESENŢIAL, ci doar suntem manipulaţi …MAI CU SPOR – spre a deveni, CU TOŢII, nişte…HAHALERE SINISTRE!!!
Suntem foarte naivi, şi noi, ca şi un “todeici” sau un “şovăit” – …deci, hahalere! Pentru că, în definitiv, ce naiba aşteptăm, oare, de la hahalere dintr-astea “oteviste”, tâmpite şi sinistre, mai mult decât de la Însuşi… Hristos-Dumnezeu?!
…Să mai privim spre o hahaleră sinistră – …de fapt, spre ŞEFUL hahalerelor sinistre din România – “preşedintele” (?!) Traian Băsescu – bolşevicul mason (şi slugă servilă a destructuratorilor “mondialisto-globalişti”, a celor străini de România şi dispreţuindu-i sau urându-i cumplit, pe români – dar şi el, Băsescu, dându-şi concursul, din plin, la distrugerea României şi a românilor – şi dând dovadă că e posedat de acelaşi dispreţ şi de aceeaşi ură cumplită, faţă de români!) -  care Băsesc' îi numeşte “BOLŞEVICI”, pe toţi cei care vor să-şi mai păstreze echilibrul mental şi bunul-simţ şi statornicia scării valorilor tradiţionale constructive şi, deci… “înţelepciunea cea nestricătoare”!
Cf. Elena Vijulie, Când năvălesc bolşevicii? – în voxpublica/realitatea.net:
“Când oamenii care se opun proiectului Gabriel Resources de la Roşia Montana i-au spus preşedintelui ţării că nu au de gând să-şi abandoneze casele decât dacă intervine armata, Traian Băsescu i-a făcut bolşevici.
“Eu vreau Roşia Montană şi viaţa mea să nu fie deranjată de această companie. Nu încercaţi, că nu voi pleca! Mă veţi scoate cu armata de aici. Deci, dacă vreţi să faceţi ca Ceauşescu, să mă scoateţi cu armata, chiar dacă veţi scrie că proprietatea lui Eugen e expropriată conform legii, cu armata mă veţi scoate de aici!” i-a spus preşedintelui EUGEN DAVID, proprietar la Roşia Montana, şeful asociaţiei Alburnus Maior. “Mai mare bolşevism decât vezi unul care spune că… ai văzut vreun jandarm, vreun militar care a venit să te scoată din casă? ĂSTA-I BOLŞEVISM, DOMNULE!”, a replicat nervos Traian Băsescu.
Calificativul azvârlit de preşedintele Băsescu, acela de “BOLŞEVISM” ESTE ÎNTR-ADEVĂR UNUL POTRIVIT PENTRU SITUAŢIA DE LA ROŞIA MONTANA. NUMAI CĂ EL NU TREBUIE AŞEZAT ÎN DREPTUL OAMENILOR CARE ÎŞI APĂRĂ CU PERSEVERENŢĂ ŞI CURAJ PROPRIETĂŢILE, CI ÎN DREPTUL COZILOR DE TOPOR CU CARE GABRIEL RESOURSES ÎNCEARCĂ SĂ-ŞI IMPUNĂ INTERESELE.
Preşedintele Traian Băsescu nu este singurul susţinător fervent al distrugerii zonei minelor romane din masivele Cârnic şi Orlea. DISCUŢIA INTERMINABILĂ ASUPRA PROIECTULUI GABRIEL RESOURCES NU AR FI FOST RELUATĂ O DATĂ, ŞI ÎNCĂ O DATĂ, ŞI ÎNCĂ O DATĂ, ÎN POFIDA OPOZIŢIEI ACADEMIEI EOMÂNE ŞI A COMISIEI PREZIDENŢIALE PENTRU PATRIMONIU, DACĂ NU S-AR FI GĂSIT ÎN TOATE INSTITUŢIILE ŞI PARTIDELE PERSONAJE CU COLOANĂ VERTEBRALĂ FRAGILĂ.
Prelungirea absurdă a discuţiei, când un NU categoric ar fi trebuit să o încheie demult, NU AR FI FOST POSIBILĂ FĂRĂ CONTRIBUŢIA PARLAMENTARILOR PDL ŞI PSD CARE AU RESPINS ÎN TOAMNA LUI 2006 ÎN PARLAMENT O LEGE PRIN CARE SE INTERZICEA FOLOSIREA DE CIANURI ÎN EXTRACŢIA MINIERĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI. FĂRĂ VOTUL NEGATIV AL UNUI EUROPARLAMENTAR PNL PRECUM ADINA VĂLEAN, SOŢIA LIDERULUI LIBERAL CRIN ANTONESCU, ÎN MAI 2010, EXPRIMAT  ÎMPOTRIVA REZOLUŢIEI ANTI-CIANURI A PARLAMENTULUI EUROPEAN. UN OM POLITIC INFLUENT PRECUM ADINA VĂLEAN A TRECUT ATUNCI  PESTE HOTĂRÂREA DELEGAŢIEI PERMANENTE A PARTIDULUI SĂU CARE SE OPUNE PROIECTULUI GABRIEL RESOURCES, A TRECUT ŞI PE STE ZECILE DE CONTRAARGUMENTE ARHEOLOGICE, ISTORICE, ECOLOGICE, SOCIOLOGICE, ETC, A TRECUT ŞI PESTE PUNCTUL DE VEDERE A GRUPULUI LIBERAL DIN PARLAMENTUL EUROPEAN DOAR PENTRU CĂ STRATEGIA DE  PR  A GABRIEL RESOURCES ESTE EXTRAORDINAR DE EFICIENTĂ. EA S-A AFLAT ASTFEL ALĂTURI DE EUROPARLAMENTARII DIN PDL. ACEŞTIA, ÎN FRUNTE CU OBRAZUL SUBŢIRE AL PROFESORULUI CRISTIAN PREDA, S-AU DOVEDIT LA FEL DE PERMEABILI LA PR-UL CANADIAN. Iar în cazul lor, s-a adăugat probabil şi obedienţa faţă de Palatul Cotroceni”.
…Deci, Proiectul GABRIEL RESOURCES , de jefuire şi distrugere, prin ardere cu cianuri, a PĂMÂNTULUI ROMÂNIEI şi de aneantizare a identităţii noastre de neam, prin distrugerea sitului arheologic (dacic) de la Roşia Montană este rezultatul trădării “conjugate”, din partea tuturor partidelor politice parlamentare şi, deci, importante (prin puterea de decizie!), din România: PDL, PSD, PNL…!!!
…Da-da, sunt hahalere sinistre, sunt draci, cărora “le curg balele” să vadă, o dată pentru totdeauna, DISTRUSĂ (?!) Grădina Maicii Domnului (“PARADISUL ÎN DESTRĂMARE”, prin orbirea/pierderea Credinţei din oameni – cel prorocit de Blaga!) -   PESTE TOT, ÎN TOATE PARTIDELE POLITICE DIN ROMÂNIA!
…Am afirmat, de zeci de ori, în orice colţ de revistă ori revistuţă (“de hârtie” sau online!), că Afacerea Roşia Montană este una decisă nu de români, ci de evrei! Am rostit, într-una, numele lui Max Rich, cel din spatele “Paravanului Canadian”! Şi am precizat că trădătorul şi ucigaşul de ţară, Traian Băsescu, îşi are “PROCENTELE SALE/COTA PARTE”, din această crimă! Acum, abia, văd oamenii cât de turbat de interesată este hahalera asta de la Cotroceni (zisă şi “preşedintele României”…!), într-o exploatare NU DOAR UCIGĂTOARE DE PĂMÂNT ROMÂNESC, CI ŞI DE ISTORIE ŞI DE IDENTITATE ROMÂNEASCĂ!
…Şi, oameni buni, dacă DACII/TRACII, strămoşii noştri cei luminaţi de credinţa zalmoxiană, a Kogaionului Sfânt şi vegheat de Magii cei neîntrecut de înţelepţi -  exploatau aurul, ÎN MOD CURAT ŞI FOARTE EFICIENT, ÎNCĂ DE ACUM CÂTEVA MII DE ANI – de ce, aşa, brusc, peste noapte, pentru, cică, doar vreo 300 de tone de aur şi vreo 1.500 de tone de argint (fie vorba între noi, de fapt URANIUL şi WOFRAMUL de la Roşia Montană interesează, chiar mai mult decât aurul şi argintul, pe  Israelul cel “bombo-nuclearizat”, în cel mai periculos hal, pentru Terra…!) – ROMÂNII (MOŞTENITORII DACILOR/TRACILOR!) AU DEVENIT, BRUSC, INCOMPETENŢI ŞI HANDICAPAŢI 100%, ÎN MATERIE DE EXPLOATARE A ZĂCĂMINTELOR – IAR “CANADIENII” ISRAELIŢI, AU DEVENIT, LA FEL DE BRUSC, CEI MAI COMPETENŢI “EXPLOATATORI” (mda…!) DE ZĂCĂMÂNT, DIN LUME???!!!
…Are BNR nevoie de aur, urgent? Dar de ce l-a vândut, “pe şestache”, pe cel pe care-l avea România…?! -  de n-au ştiut, de hoţia asta (cu consecinţe SINISTRE ŞI TRAGICE, asupra suveranităţii naţionale a României!), “nici vântul, nici pământul”!!! -  …până la bâlbâiala lui Adrian Vasilescu, respectiv a masono-israelitului celuilalt, a ETERNULUI director “BILDERBERGIAN” al BNR, Mugur Isărescu?! Şi, în definitiv, dacă tot ai vrea, peste ruinele identităţii noastre multimilenare, să exploatezi aurul şi argintul, cine naiba te grăbeşte aşa de tare?! Evreii vor să vadă, musai, ca ultimă dorinţă, strălucirea de 24 de carate, pe patul de moarte?! Bine, deci…
…Sau, te pomeneşti că hahalerele astea sinistre vor nu doar dezintegrarea ultimelor vestigii “grele” ale identităţii noastre (dimpreună cu “pietrele” SACRE ale Sarmizegetusei, smulse pentru a fi puse la temelia motelurilor pedeliste şi pesediste din zona Heţegului/Orăştiei…!)  - ci, în primul rând, să mascheze, prin grabă şi prin exploatarea rapidă …TOCMAI LIPSA, ACTUALĂ, A AURULUI ŞI ARGINTULUI DE LA ROŞIA MONTANĂ - …pentru că exploatarea acestora a început (ŞI NU S-A INTRERUPT O SECUNDĂ!) ÎNCĂ DIN 2000!!! Adică, de când “bulibaşă” trădător de ţară era celălalt “plângăreţ” de la Muzeul Holocaustului (“recunoscându-i”, oportunist, în ultima clipă, şi pe românii pe care, chipurile, îi “păstorea”, ca fiind foarte…“holocausto-activi”!) - …Ion Iliescu?!
…HAHALERE SINISTRE! ŞACALI ÎMPUŢIŢI!!!
…Şi acest “hahalerism” s-a văzut cât de cinic lucrează, pe toată Planeta Terra - şi nu de ieri, de azi!!!
…Să vedem, însă, acum, cine le susţine şi le încurajează, pe HAHALERELE NOASTRE SINISTRE, să fie…HAHALERE SINISTRE!!!
Să încercăm a “străvedea”, prin sitele, cumplit de dese, ale minciunii şi manipulării planetare - care sunt “HAHALERELE SINISTRE” ALE TERREI, prin citatele din următoarea:


ADDENDA

A-"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia" - Theodore Roosevelt;

B-"O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decat in prezent, ar fi ideal" - Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon;

C- "Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... " - Thomas Ferguson, Departamentul de Stat al SUA, pentru Populaţie;

D-"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . " - Paul Ehrlich , profesor la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”;

E-“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii” - Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller;

F-"Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”."
    "Primele mele trei obiective principale ar fi :  reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii” - Dave Foreman;

G-"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun " - J. Y. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO;

H-"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe  daune ecologice” - Mihail Gorbaciov, evreu, ultimul preşedinte al URSS, trădător al Rusiei (trădător de talie mondială şi unul dintre ucigaşii “din umbră” ai lui N. Ceauşescu!);

I- "Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial (...) Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ... (...)"Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate".
      "Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
      "Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili"
      "Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%” - Dr. Henry Kissinger ” - Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973 - Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991;

J-"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” - David Rockefeller;

K- "Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor... Gândiţi-vă la asta... Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă " - Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei;

L-"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica” - David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !;

M-"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca  sa reducem în prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare” - Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT;

N-"Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana." 
      "Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare” - Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund;
o-"Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii  deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand  antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare" - David Brower, directorul executiv Sierra Club;

P-"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
      "Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor ... Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns” - Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA;

Q-  "Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite” - John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama;

R-"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta!" – zice însuşi ... BILL GATES !
...Şi, în fine, un avertisment cinstit, dar de nimeni auzit:
-"Direcţia pe care o urmează Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern într-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor .... Mă refer la o  conspiraţie? Da. Şi sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat şi planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie” – Cf. Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică... – cf. GeoStroe 0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com Fundaţia Academia DacoRomână ”TDC” - FADRTDC Partidul României Europene - P.R.E. SC.Tempus DacoRomânia ComTerra SRL - Editura DacoRomână ”TDC”.


...Aşa că, vedeţi, domniile voastre, că „HAHALERELE SINISTRE”, pe măsură ce desfăşurăm ghemul istoriei şi al declaraţiilor istorice, devin tot mai estompat, chiar ne-intersant, „hahalere” ... - ...şi, tot mai pronunţat şi apăsat (până la zdrobirea noastră!) – „SINISTRE”!!!
...Am auzit pe mulţi zicând că nu cred în dracul...! Atunci, înseamnă că nu cred nici în Dumnezeu, pentru că „SATANA” înseamnă, în ebraica veche, „ADVERSARUL” – şi nu poate fi cineva adversar fără...adversar, şi nici „adversar sie însuşi” (cel puţin, NU conştientizat, cum nici Satana nu conştientizează că nu este altceva decât o CREATURĂ (chiar şi aşa, luminat-arhanghelică, cum se zice, în BIBLIE, că divinitatea l-ar fi conceput, pe „cel mai frumos Arhanghel al său”...!) a Dumnezeului său!!!
Cine nu crede în aceşti demoni „grăitori”, de mai sus (plus mii de alţi demoni, care i-au trimis, din loji, pe aceştia, să vorbească...!), cu excepţia ultimului „personaj” mondial, citat de noi, ca „mărturisitor” (...care-i alarmează, din păcate, pe surzi...!) - ...înseamnă că  nu crede nici în puterea Lui Iisus Hristos-Dumnezeu de a-i învinge, prin trăsnetul mâniei sale drept-pedepsitoare, pe cei care vor să asasineze umanitatea, pe OM - „capodopera Zilei a Şasea a Creaţiei”!
Produs Port@Leu | ISSN 1842 - 9971